Öljynvaihto Ylöjärvellä

Meiltä BMW-autojen öljynvaihdot merkkiin erikoistuneella ammattitaidolla

Kun öljynvaihto on edessä, Benkara-Auto palvelee Ylöjärvellä! Meillä öljynvaihdot, kuten myös automaattivaihteiston Lifetime-öljynvaihdot, tehdään takuulla oikeiden oppien mukaan auton toimintakyky ja vaihteiston käyttöikä turvaten. Käytämme aina suositusten mukaisia, laadukkaita öljyjä.

Tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä

Moottoriöljyn tehtävä on voidella moottoria sekä estää liian nopea kuluminen, ja öljyjen vaihto onkin yksi auton tärkeimmistä huolloista. Ilman voitelua muodostuu kitkaa, moottorin lämpötila nousee korkeaksi ja kone leikkaa kiinni. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka taas heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria.

Öljynvaihto tulisi tehdä seuraavasti

  • 100 tkm - 200 tkm / 20 000 km
  • 200 -  300 tkm / 15 000 km
  • 300 tkm + / 10 000 km

BMW-automaattilaatikon öljynvaihto

Miksi automaattivaihteisen BMW:n "Lifetime-öljyt" tulisi vaihtaa? Automaattivaihteiston Lifetime-öljynvaihto pidentää kokemuksen mukaan vaihteiston käyttöikää. Vaihto kannattaa jättää aina asiantuntevan huollon tehtäväksi, koska virheellisesti tehty työ voi vaurioittaa vaihteistoa. 

Öljyn vaihto tehdään huuhtomalla, johon kuluu keskimäärin 20 litraa öljyä. Näin vaihdelaatikosta saadaan varmasti kaikki lika ja roska pois. Käytämme Mobil ATF 320 (Dextron III) -öljyä, ja uudemmissa vuosimalleissa 2004 - 2011 BMW:n alkuperäisöljyä. Bemareihin ei ole olemassakaan ns. Lifetime-öljyä, kuten usein kuvitellaan.

Automaattilaatikon öljyn vaihtoväli

Vanhemmissa malleissa (<- 2004) suosittelemme automaattilaatikon öljyjen vaihtoväliksi 60 000 km ja uudemmissa malleissa (-> 2004) suosittelemme 100 000 km vaihtoväliä.

Kysy hintaa automaattilaatikon öljynvaihdosta!

Ota yhteyttä »